عالم عامل , شیخ صالح قطیفی - صاحب كتاب اعمال السنة - فرمود: بـعد از كشتاری كه در روز یكشنبه 27 رجب سال 1325, در شهر قدیح كه از بلادقطیف و مسكن مـن اسـت .

واقـع شـد, در حالی كه در محاصره دشمن بودیم , من مشغول تالیف این كتاب بودم و اغتشاش حواس داشتم .

شـب جـمـعـه ای بـعـد از اداء نماز فریضه در مسجد قدیح , مشغول نافله عشاء بودم . ناگاه صدای شـخصی را شنیدم كه از حفظ مشغول خواندن دعای افتتاح است و حال آن كه از اهل قدیح احدی آن دعـا را نـمـی تـوانـسـت بـخواند و آنها هم كه می خواندند, از حفظ نبودند خصوصا در آن حال  مـحـاصره و دگرگونی اوضاع . این شخص , دعا را به لهجه عربی و با كمال رقت و حال حزن , كه مناسب آن است , می خواند كه همه اینها موجب تعجب من گردید! در حین خواندن فقره : اللهم انا نشكوا الیك فقد نبینا متوجه اوشدم ببینم كه كیست كه دعا را به این حال حزن و رقت می خواند, دیـدم شـخـصـی فـقـیـرو مـریـض و بسیار صابر در فقر و مرض و به نظر می رسید كه در نهایت سـاده لـوحـی مـی باشد و از او چنین عبادتی بسیار بعید بود. تعجبم زیادتر شد و غبطه خوردم كه  این طور شخصی چنین حالی در عبادت دارد و من آن حال را ندارم .

مـدتی مشغول شنیدن دعا خواندن او بودم و خودم را سرزنش می كردم . به او خطاب كردم و از او الـتـمـاس دعـا نمودم . او هم از من التماس دعا كرد.

از مسجد بیرون آمدم واین قضیه را فراموش كردم .

پـانـزده روز از این جریان گذشت .

شب جمعه در همان مسجد, همان شخص را كه اسم او مهدی بـود, بـه هـمان حالت گذشته , دیدم . از كثرت تعجب سؤال كردم : شما این دعا را كه هر شب ماه رمضان خوانده می شود, از حفظ دارید؟ گفت : نه .

بـا خـود گـفـتم : شاید اسم این دعا را نمی داند, لذا بعضی از فقرات آن را كه از آن شخص شنیده بودم , خواندم كه شاید به خاطر بیاورد.

گفت : نه .

دانـسـتـم كـه خـواننده دعا در آن شب یا حضرت ولی عصر عجل اللّه تعالی فرجه الشریف یا یكی ازاولیاءاللّه بوده است

زبان فارسی - پایگاه مهدوی پایا | Paya313110 كردم ,مشغول ,خواندن ,مسجد ,قدیح منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اتوماسیون اداری کوچک مجله میترا دانلود فایل تحقیق مقاله نرم افزار کتاب برنامه دانلود تحقیق طراحی گرافیک رضاگراف نه قلم | مرجع تخصصی پایه نهم